Upgrades

Het snel en efficiënt uitvoeren van upgrades van bestaande NAV-pakketten naar het Business Central-platform in de cloud: het is onze specialiteit. Een cloud-upgrade van uw bestaande omgeving heeft allerlei voordelen.

Uitgebreide functionaliteit
Zo profiteert u na een update van de toegenomen functionaliteit. De standaardfunctionaliteit van Business Central is inmiddels zó uitgebreid, dat aanvullend maatwerk vaak overbodig is. Tegelijkertijd biedt Business Central nog altijd tal van mogelijkheden om wel degelijk tot maatwerkoplossingen te komen. Zo biedt het platform het beste van twee werelden.

De cloud als uitgangspunt
Bovendien is Business Central (dat in 2018 werd geïntroduceerd als opvolger van Microsoft NAV) ontworpen met de cloud als uitgangspunt. Na de upgrade naar de cloud, heeft u de zekerheid dat u altijd werkt volgens de laatste versie van de software.

Upgrade: snel en efficiënt
Een upgrade lijkt op het eerste gezicht misschien erg duur. Dat dat niet zo hoeft te zijn, bewijst Vasilok. Dankzij speciale tooling kunnen we upgrades snel en efficiënt uitvoeren. Hierbij worden bestaande aanpassingen deels geautomatiseerd overgezet naar nieuwe extensies.

Hierdoor kunnen wij een upgrade vaak aanbieden tegen een aanzienlijk lager budget dan gebruikelijk. Ook handmatige upgrades vallen (dankzij onze scherpe uurtarieven) vaak goedkoper uit dan vergelijkbare trajecten bij grotere aanbieders. Een second opinion is dus sowieso verstandig.

Diagnosefase: helder zicht op wat nodig is
Veel organisaties hebben Business Central (of voorganger NAV) in de loop der jaren aan hun eigen wensen en eisen aangepast. Voordat we de upgrade uitvoeren, beoordelen we de bestaande maatwerk-architectuur. Hoe is de kwaliteit? Hoe wordt het pakket in de praktijk gebruikt? In hoeverre is een upgrade mogelijk?

Op basis van deze diagnosefase kunnen we goed beoordelen wat er nodig is voor een succesvolle update. Ook vergelijken we de bestaande situatie met de standaardfunctionaliteit die inmiddels beschikbaar is. Soms is nieuw maatwerk zoals gezegd zelfs overbodig.

Fixed price, fixed date
Op basis van de diagnose maken we vóóraf heldere, bindende afspraken over de prijs en de planning. Zo weet u altijd precies waar u aan toe bent.

Al vanaf twee gebruikers
In tegenstelling tot veel grotere aanbieders, richt Vasilok zich primair op bedrijven en organisaties met twee tot tien gebruikers. Daardoor zijn we als geen ander bekend met de specifieke businessuitdagingen van de wat kleinere MKB’er. Ook waarderen onze klanten de korte, directe communicatielijnen; bij vragen en onverhoopte problemen staan we direct klaar met een passende oplossing.

 

 


Ook interesse of een vraag over de mogelijkheden van een upgrade? Laat het ons weten:

CAPTCHA
Onderstaande vraag is om spam te voorkomen