Referenties

In de loop der jaren ondersteunden we tal van organisaties bij hun NAV-implementaties en - upgrades.

Van Gansewinkel is een afvaldienstverlener, recycler, en leverancier van hoogwaardige secundaire grondstoffen. Met een omzet van ruim 1 miljard euro zijn we marktleider in onze thuismarkt, de Benelux; daarnaast zijn we actief in Duitsland, Frankrijk, Portugal en Hongarije. Hoewel onze ICT-afdeling bestaat uit ervaren projectmanagers, kwamen we er tijdens eerdere implementaties achter dat voor Navision inhoudelijke kennis van toegevoegde waarde is.

Toen zich begin 2010 een nieuwe implementatie aandiende, kwamen we al snel bij Rens van Vught uit. Sindsdien heeft Rens meerdere trajecten voor ons uitgevoerd; van nieuwe implementaties tot upgrades en optimalisatietrajecten. Daarbij heeft hij zich bewezen als een gedreven, resultaatgerichte professional. Naast de benodigde projectmanagementvaardigheden, heeft hij een goed oog voor bedrijfsprocessen en kennis van administratieve organisatie. Hij weet zich snel de bestaande situatie eigen te maken, en heeft een scherp oog voor verbeteringen. Dankzij zijn uitgebreide netwerk weet hij altijd snel met een oplossing te komen. De samenwerking met Rens bevalt ons uitstekend!

Fred Peters
Directeur Corporate ICT
Van Gansewinkel Groep

 

Onze alumnivereniging, de Nyenrode Alumni VCV, is gelieerd aan de oudste particuliere universiteit van Nederland: Nyenrode Business Universiteit. De vereniging werd opgericht in 1957, en anno 2016 zijn we één van de meest hechte oud-studentenverenigingen van Nederland. De Alumni Office, bezet door 5 medewerkers, houdt dagelijks de contactgegevens van de alumni actueel. Vroeger gebeurde dit nog in een kaartenbak, tegenwoordig hebben alle VCV-leden via de website toegang tot de database. Om de ledenadministratie efficiënt te laten verlopen, maken we sinds 2013 gebruik van Dynamics NAV. Na de implementatie van dit pakket, in 2013, verliepen de processen niet meteen vlekkeloos. We hebben toen hulp gezocht en zijn bij Rens van Vught voor ondersteuning gekomen. Rens is administratief sterk onderlegd, en hij begreep snel welke bijzondere aspecten er bij een ledenadministratie meespelen. Zijn advies en ondersteuning hebben ons enorm geholpen om efficiënter te werken. Rens heeft naast advies en ondersteuning, ook een stukje maatwerk gebouwd. Zo hebben we een tussen de website en NAV én heeft hij gezorgd voor analysemogelijkheden. Wij hebben het als een groot voordeel ervaren dat de functioneel consultant ook kan programmeren. Er gaat geen kennis verloren in de overdracht tussen afdelingen, en het bevordert de snelheid. Voor ons is de snelheid en bereikbaarheid ook erg belangrijk. Rens reageert altijd snel, via app/mail/sms en daardoor kunnen we problemen snel oplossen. Afhankelijk van de prioriteit lost hij vragen en problemen de zelfde dag nog op. Indien het niet onder werktijd haalbaar is, deed hij dit in de avonduren. Kortom, wij zijn erg tevreden over de responstijd en de ondersteuning voor ons team.

Simone Daniëls
Manager
Nyenrode Alumni VCV