Onze aanpak

Flexibiliteit en duidelijkheid: dát zijn de kernwaarden van Vasilok. We beschikken over ervaren medewerkers en formeren altijd het beste team voor elke specifieke klus.

Altijd één aanspreekpunt
Grotere IT-dienstverleners werken vaak met regelmatig van samenstelling wisselende projectteams. Dat betekent dat klanten vaak te maken krijg met andere gezichten. Bij Vasilok heeft u altijd te maken met één vast aanspreekpunt. Wel zo prettig en duidelijk.

Maximaal flexibel dankzij uitgebreid partnernetwerk
Veel goede, gekwalificeerde professionals kozen de laatste jaren voor een bestaan als zelfstandig consultant. Daardoor leveren grote IT-dienstverleners vaak geen medewerkers op basis van kwaliteit, maar op basis van beschikbaarheid.

Vasilok werkt anders. Waar mogelijk werken we zoveel mogelijk met ons vaste team. Tegelijkertijd hebben we flexibiliteit hoog in het vaandel staan. Als kleine, flexibele speler maken we daarom deel uit van de Business Solutions Coöperatie, een in Dynamics NAV/Business Central gespecialiseerde netwerkorganisatie. Hierbinnen kunnen we indien nodig terugvallen op de expertise van meer dan honderd specialisten, onder meer op het gebied van ontwikkeling, projectmanagement en consultancy. Op die manier is de continuïteit van projecten altijd geborgd. Ook buiten de coöperatie beschikken we, dankzij onze jarenlange ervaring binnen de NAV-wereld, over een enorm netwerk van deskundige professionals.

Zo biedt Vasilok altijd de juiste persoon voor de juiste taak, vanuit de effectieve combinatie van vaste zekerheid en flexibiliteit. Op die manier koppelen we een persoonlijke benadering aan doelgerichte deskundigheid.

Fixed price, fixed date
Duidelijkheid: wij houden ervan. Doordat we werken met transparante tarieven en strakke deadlines weet u altijd precies waar u aan toe bent. Vóóraf, zodat u nooit voor onaangename verrassingen komt te staan.

 

Informeer naar de mogelijkheden