Onze aanpak

Flexibiliteit en duidelijkheid: dát zijn de kernwaarden van Vasilok. Als netwerkorganisatie formeren we altijd het beste team voor elke specifieke klus.

Altijd één aanspreekpunt
Grotere IT-dienstverleners werken vaak met regelmatig van samenstelling wisselende projectteams. Dat betekent dat klanten vaak te maken krijg met andere gezichten. Bij Vasilok heeft u altijd te maken met één vast aanspreekpunt. Wel zo prettig en duidelijk.

Maximaal flexibel dankzij uitgebreid partnernetwerk
Veel goede, gekwalificeerde professionals kozen de laatste jaren voor een bestaan als zelfstandig consultant. Daardoor leveren grote IT-dienstverleners vaak geen medewerkers op basis van kwaliteit, maar op basis van beschikbaarheid.

Vasilok werkt anders. Als kleine, flexibele speler maken we deel uit van de Business Solutions Coöperatie, een in Dynamics NAV gespecialiseerde netwerkorganisatie. Hierbinnen kunnen we terugvallen op de expertise van meer dan 50 specialisten, onder meer op het gebied van ontwikkeling, projectmanagement en consultancy. Op die manier is de continuïteit van projecten altijd geborgd. Ook buiten de coöperatie beschikken we, dankzij onze jarenlange ervaring binnen de NAV-wereld, over een enorm netwerk van deskundige professionals.

Zo biedt Vasilok altijd de juiste persoon voor de juiste taak. En combineren we een persoonlijke benadering met doelgerichte deskundigheid.

Fixed price, fixed date
Duidelijkheid: wij houden ervan. Doordat we werken met transparante tarieven en strakke deadlines weet u altijd precies waar u aan toe bent. Vóóraf, zodat u nooit voor onaangename verrassingen komt te staan.

 

Informeer naar de mogelijkheden