NAV Upgrades

Het snel en efficiënt uitvoeren van upgrades van bestaande NAV-pakketten: het is onze specialiteit. Een upgrade van uw bestaande NAV-omgeving heeft allerlei voordelen. Zo profiteert u na een update van de toegenomen functionaliteit. Bovendien is de onderliggende architectuur van de nieuwste NAV-versies geschikt voor de cloud.

Sinds 2009 heeft NAV een nieuwe structuur en een nieuwe omgeving gekregen. Sinds release 2013 is de ‘klassieke’ NAV-omgeving helemaal verdwenen. De schermen en de onderliggende techniek zijn veranderd.

Dit schrikt veel bedrijven af; ze hebben nu eenmaal de meeste kennis van de oude, klassieke omgeving. Bovendien zijn veel bedrijven na een offertetraject gedesillusioneerd afgehaakt; een upgrade lijkt op het eerste gezicht erg duur.

Upgrade: snel en efficiënt
Dat dat niet zo hoeft te zijn, bewijst Vasilok. Onze gespecialiseerde partners kunnen upgrades snel en efficiënt uitvoeren dankzij speciale tooling. Hierbij worden bestaande scripts deels geautomatiseerd overgezet naar nieuwe scripts. Hierdoor kunnen wij een upgrade vaak aanbieden tegen een aanzienlijk lager budget dan gebruikelijk. Ook handmatige upgrades vallen (dankzij onze scherpe uurtarieven) vaak goedkoper uit dan vergelijkbare trajecten bij grotere aanbieders. Een second opinion is dus sowieso verstandig.

Diagnosefase: helder zicht op wat nodig is
Veel organisaties hebben NAV in de loop der jaren aan hun eigen wensen en eisen aangepast. Voordat we de upgrade uitvoeren, beoordelen we de bestaande maatwerk-architectuur. Hoe is de kwaliteit? Hoe wordt het pakket in de praktijk gebruikt? In hoeverre is een upgrade mogelijk?

Op basis van deze diagnosefase kunnen we goed beoordelen wat er nodig is voor een succesvolle update. Ook vergelijken we de bestaande situatie met de standaardfunctionaliteit die inmiddels beschikbaar is. Soms is maatwerk zelfs overbodig.

Fixed price, fixed date
Op basis van de diagnose maken we vóóraf heldere, bindende afspraken over de prijs en de planning. Zo weet u altijd precies waar u aan toe bent.

 

 


Ook interesse of een vraag over de mogelijkheden van een upgrade? Laat het ons weten:

CAPTCHA
Onderstaande vraag is om spam te voorkomen