Implementaties

Elke organisatie is anders, en dus wordt ook een ERP-pakket als Business Central altijd op maat ingericht. Bij Vasilok nemen we niet de software, maar uw business als uitgangspunt.

Een goed geïmplementeerd ERP-pakket sluit naadloos aan op de praktijk en versterkt op die manier uw concurrentiekracht. Door al in de eerste fase van het implementatietraject veel aandacht te besteden aan een goede voorbereiding en inbedding in de organisatie, bespaart u onder de streep op tijd en kosten.

Duidelijke fasering, maximaal resultaat
Het succes van een cloud-implementatie staat of valt in onze ogen met een goede samenwerking tussen consultant en business, met goede input vanuit die business, en met een goed gestructureerd proces. Bij elke nieuwe implementatie hanteert Vasilok daarom een gestructureerde, doordachte aanpak, volgens een duidelijke fasering.

Businessscenario’s vormen het uitgangspunt
Tijdens de initiatie- en analysefase besteden we ruim aandacht aan overleg met u als klant. Hoe zien uw bedrijfsprocessen eruit? En wat betekent dat voor de inrichting van Business Central? Op basis van de businessscenario’s die op deze manier ontstaan, bouwen we een proefinrichting. Dit prototype gebruiken we vervolgens om te ontdekken waar nog eventuele knelpunten zitten en om de businessscenario’s verder aan te scherpen. Voor een optimale match tussen applicatie en business gebruiken we in deze fase altijd reële data uit de praktijk.

Na deze voorbereidende fase verzorgen we de daadwerkelijke implementatie en begeleiden we de ingebruikname. Uiteraard staan we tijdens de gebruiksfase klaar om waar nodig nazorg te verlenen.

Flexibele, beheersbare aanpak
Onze hybride projectaanpak stoelt op twee projectmanagementmethodes die hun waarde ruimschoots bewezen hebben: PRINCE2 en Agile. Door elementen uit deze twee methodes slim te combineren, komen we tot een resultaatgerichte, beheersbare en flexibele aanpak op basis van best practices.

Ervaren projectteam
Een succesvolle implementatie staat of valt verder uiteraard met de juiste bemensing van het project. Binnen ons vaste team beschikking we over alle kennis en ervaring die nodig is om een implementatie tot een goed einde te brengen. Waar nodig doen we daarnaast een beroep op onze flexibele schil, bestaande uit senior projectleiders, consultants en programmeurs met een ruime ervaring.


Ook interesse of een vraag over de mogelijkheden van een implementatie? Laat het ons weten:

CAPTCHA
Onderstaande vraag is om spam te voorkomen